tirsdag 15. desember 2009

Førjulstid er utstillingstid

Salgsutstillingen er vel overstått og det har vært mange mennesker innom oss. Noen er nysgjerrige og vil bare se hva vi driver med, mens andre har vært innom for å handle med seg et nytt juleantrekk. Det gir en god glede og litt stolthet over eget sømarbeid når noen blir veldig fine i et antrekk, og glade og fornøyde kjøper det med seg. Tenk at alle de fine antrekkene er det jentene som har laget!

IMG_4809 IMG_4816 IMG_4820

IMG_4819 IMG_4851

Nytt i år er slips for modige og tøffe menn! Så pass opp, alle menn i Tønsberg, kanskje er det et slips fra oss du vil finne under juletreet i år (-;

IMG_4849 IMG_4853

Skjørt,skjørt,skjørt….

 IMG_4846

Det er mange som kommer til å gå rundt i et juleantrekk fra Sidebygningen i år.

Vi fikk forespørsel om vi kunne dekorere og stille ut noe av det vi har laget. Vi plukket ned utstillingen her på Sidebygningen og dagen etter dro vi til Støperiet for å gjøre klar utstilling der. Der skulle det være  fellesvaksinering mot svineinfluensa, og litt dekor trengtes i  lokalene.

IMG_4861

Støperiet er et alternativt kulturhus i et gammelt industribygg. Røffe og rå lokaler som passer kulturverkstedets tøffe stil :-) Vi har i høst malt bilder på lerret, noen med stoff under, noen med tekster og aviser under.

IMG_4862

Planlegging (instrukser) før vi er klare til å sette opp utstillingen…..

IMG_4874

Utstillingen vår passet godt inn (synes vi). Litt sånn “arbeid pågår”… Kommer det til å komme noe mer her, tro?

IMG_4870  IMG_4871

Moro å jobbe med billeduttrykk og det kreative i et annet materiale enn tekstil, og ha en annerledes utstilling.

IMG_4867

Inspirasjon til nye farger og teksturer i videre arbeid med skjørt og frakker kunne vi også finne..

IMG_4869

Kanskje et fargerikt brennende oransje skjørt eller en fantasifugl på ryggen av en frakk?

IMG_4875

Neste dag rykket folket inn for å la seg vaksinere… Linda Kvam og Knertet Kamfjord spilte og sang på scenen. Lurer på om noen i dette land har hatt en flottere vaksineringsprosess enn den som ungdom fikk i Støperiet de tre dagene vaksineringen pågikk? Gratis opplevelser som kunstutstilling, konsert, gløgg og pepperkaker.  Utstillingen skulle henge oppe i 3 dager, men får henge videre framover fordi det nå er klart for flere vaksineringer.

sidebygningenunderskrift

Beate og Ailén

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig hyggelig om du vil skrive inn noen ord til oss:-)Hvis du ønsker informasjon om Sidebygningens kulturverksted eller vil komme i kontakt med oss angående klær og produkter, må du bruke kontaktinformasjonen i sidemenyen.