torsdag 26. november 2009

Vilt, vakkert og rått før jul…

invitasjon7B

Nå nærmer det seg jul, og utstilling hos oss på Sidebygningen.

Vi har jobbet med mange nye ting i høst. Her er det blitt mye røft og tøft, vilt,  vakkert og rått. Skjørt, kjoler og frakker… Du kan finne gaver til venner, til kjæresten eller ektefellen. Ja, du leste riktig: I år kan du foruten gaver til flotte damer, (som deg selv), finne gaver til stilige, tøffe menn.

Vi har laget en utrolig sprek slipskolleksjon!  Ta med kjæresten, samboeren, ektemannen – og la dem bli nye og stilige til jul :-) Vi kan love at en mann med et av våre slips blir lagt merke til, og kommer til å få mange komplementer :-)

slips1

En liten smakebit fra slipskolleksjonen…

slips2

Skjørtene i år er tøffe! Med blant annet ullstoffer, lær, grafitti-inspirerte fargekontraster, og spennende, røffe lukninger…

utstilling2009

Frister det? Kom 1.desember så får du se mer av årets kolleksjon!

Sidebygningen Logo & Text Colour klistremerker 03

 

Du finner oss i den gule sidebygningen til Teie hovedgård, i Tønsberg. Vi åpner 1.desember kl.18.00 med futt og fart og tango, salg av slips, frakker, skjørt og kjoler. Denne kvelden holder vi åpent til 20.00.

Øvrige åpningstider:

Onsdag 2.desember og torsdag 3.desember kl. 10.00 – 20.00.                        Fredag 4.desember og lørdag 5.desember kl. 10.00 – 15.00.

Vi ses!

For Sidebygningen, Beate V